-0.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nina Badrić objavila fotku s pjevačem iz Srbije, odmah joj poručili da...

Nina Badrić objavila fotku s pjevačem iz Srbije, odmah joj poručili da su predivni zajedno: Wooow koja kombinacija!

Nina Badrić objavila fotografiju s Vladom Georgijevim s kojim je već neko vrijeme dobra prijateljica i suradnica.

Nina Badrić ovih dana boravi u Beogradu gdje će uskoro održati i nekoliko koncerata, a na svom je profilu na Instagramu otkrila i s kim se tamo druži i kako provodi vrijeme.

Nina je objavila fotografiju na kojoj pozira naslonjena na popularnog pjevača Vladu Georgijeva s kojim se otputila i na druženje s medijima.

“Hey ti! Kiša mi niz lice pada ja neću kući jer idem sada s Vladom Georgijevim na druženje s medijima”, napisala je Nina.

“Wooow koja kombinacija”, “Predivniii”, “Baš omiljena kombinacija umjetnika!! Energija se i preko fotke osjeti”, “Divni ste”, “Ih što se slatki”, “Ti i Vlado top”, “Jako ste slatki”, napisali su Ninini obožavatelji u komentarima.

45-godišnji Vlado Georgiev jedan je od najpopularnijih pop pjevača i producenata u Srbiji i rođen je u Dubrovniku, a njegovi i Ninini fanovi priželjkuju njihov novi duet.

A Nina za kraj godine donosi jednu od najljepših pjesama, baladu koja će zasigurno još godinama biti himna neuzvraćene ljubavi – predivan singl “Pamtim”. Pjesma je nastala u suradnji s Predragom Martinjakom, a Nina već tradicionalno potpisuje stihove za koje priznaje da su se već duže vrijeme kuhala u njoj.

“Pjesma “Pamtim” je moja najintimnija pjesma do sada. Doslovno se napisala sama. Ja sam samo bila tu da uzmem papir i olovku jer “Pamtim” je sama pala iz duše. Emotivno sam je proživjela jer je meni poznato o čemu govori. Sve što se taložilo u meni izašlo je s njom van. Pokupila je iz mene sve emocije kao spužva, a ja vjerujem da će i publika prepoznati tu emociju i pronaći svoju osobnu vezu s njom”, rekla je Nina, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike