-0.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Bujna Slavonka kaže da je na njoj baš sve prirodno, ali svi...

Bujna Slavonka kaže da je na njoj baš sve prirodno, ali svi u njezine obline gledaju s nevjericom i pitaju se kako je to moguće?

Claudia Rivier pokazala je profilu na Instagramu izazovno izdanje u kojem odlazi u teretanu pa pitala obožavatelje što misle o tome.

Domaća influencerica, 25-godišnja Slavonka Claudia Rivier sa svojih 400 tisuća pratitelja na Instagramu svakodnevno dijeli svoje seksepilne fotografije, a ovih je dana svojim izdanjem za trening u teretani raspametile vjerne obožavatelje.

“Je li moj top previše za teretanu?”, napisala je Claudia uz fotografiju na kojoj su se u prvom planu našle njezine bujne obline, zbog koji su o njoj dosad već pisali i svjetski mediji.

“Lutka”, “Imaš besplatno članarinu u mojoj teretani”, “U koju teretanu ideš, pridružit ću ti se odmah”, Bomba”, “Ti si savršen anđeo”, “Prekrasna i seksi žena”, “Ti si božica ljepote”, “Sad iskreno nije stvar u grudima i to, ali cura je brutalno lijepa, lice je preslatko znači”, “Ne vjerujem da će top izdržati”, poručili su joj u komentarima.

Claudiji je popularnost naglo porasla kada su se o njoj raspisali svjetski mediji čiju je pažnju privukla tvrdeći da su njezine obline prirodne pa i grudi.

Nakon toga je i za DNEVNIK.hr progovorila o svojoj karijeri Instagram modela, djetinjstvu i ljubavi te je objasnila i da ima podršku svog partnera u onome što radi.

“Kad je ljubavni život u pitanju, jako je važno imati osobu koja je stabilna, osobu koja ne strahuje od pogleda drugih muškaraca i osobu koja vas prije svega poznaje. Naravno da to ne ovisi samo o partneru nego i o meni, kakav ja kredibilitet imam u očima partnera. Po tom pitanju stojim vrlo dobro”, rekla je tada.

Ispričala je i kako ljudi reagiraju kada j sretnu uživo.

“Reakcije su različite, žene se uglavnom zgražaju, a muškarci se udaraju laktovima”, kazala je među ostalim, ali je istaknula i da se ne može sjetiti da je imala neugodnih situacija.

Claudia je ranije ispričala da svoje bujno poprsje može zahvaliti činjenici što se udebljala 30 kilograma, a kaže da joj to nije teško fizički ne predstavlja nikakav problem, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike