6.7 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Ravnatelj splitskog CZS-a: Obitelj nije bila pod nadzorom, dijete je na sigurnom

Ravnatelj splitskog CZS-a: Obitelj nije bila pod nadzorom, dijete je na sigurnom

Muškarac uhićen i osumnjičen za ubojstvo bivše supruge u utorak u Splitu još je na kriminalističkom istraživanju u zgradi policijske uprave u Splitu.

Tijekom dana će biti priveden zatvorskom nadzorniku i policija će uputiti kaznenu prijavu županijskom odvjetništvu.

Ravnatelj splitskog Centra za socijalnu skrb Ante Bjažević novinarima je jutros potvrdio kako to dvoje bivših nevjenčanih partnera, koji imaju zajedničko maloljetno dijete, dosad nisu bili u tretmanu njihova centra, rekao je Bjažević.

“Obitelj nije bila u tretmanu socijalnog sustava osim jednog postupka. Dat ćemo podršku djetetu i riješiti mu stanovanje. Sad se nalazi kod obitelji od majke i na sigurnom je. Apeliram na sve da prijavljuju svaku vrstu nasilja jer je nasilje neprihvatljivo iz bilo kojeg razloga, to je dužnost svakoga – prijaviti nasilje, jedino se tako ovo može spriječiti”, naglasio je.

Na pitanje zašto se ne prijavljuje nasilje rekao je: “Ne znam, nisam stručan, razni su uzroci – od ekonomske ovisnosti na dalje. Nasilje je neprihvatljivo.”

Zbog tragedije ta trgovina danas ne radi, a ispred su jutros osvanuli lampioni u obliku srca.

Iz trgovine su izvijestili u srijedu da će privremeno na tri dana zatvoriti svoju trgovinu u Splitu u znak žalosti zbog ubijene kolegice. Poručuju kako su duboko potreseni nemilim događajem te najstrože osuđuju svaki oblik nasilja.

Izrazili su sućut obitelji svoje preminule zaposlenice te će im osigurati maksimalnu podršku. Navode kako su svim svojim zaposlenicima u trgovini osigurali stručnu psihološku pomoć.

Trgovina će biti otvorena 4. prosinca prema redovnom radnom vremenu, piše N1.

Kolege se opraštaju od ubijene trgovkinje: ‘Bila je dobra, divna žena’

Nasmrt izbo partnericu u trgovini, svemu je prethodila svađa. Svjedoci u šoku: Nešto je vikao i izvukao nož…

Psihologinja o ubojstvu u Splitu: Previše toleriramo nasilje i onda se čudimo

Aladrović osudio stravično ubojstvo u Splitu i izrazio sućut obitelji žrtve

Najnovije

Još iz rubrike