6.2 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Muškarac uhićen za ubojstvo u Splitu bit će priveden zatvorskom nadzorniku

Muškarac uhićen za ubojstvo u Splitu bit će priveden zatvorskom nadzorniku

Muškarac uhićen i osumnjičen za ubojstvo bivše supruge u utorak u Splitu još je na kriminalističkom istraživanju u zgradi policijske uprave u Splitu.

Tijekom dana će biti priveden zatvorskom nadzorniku i policija će uputiti kaznenu prijavu županijskom odvjetništvu.

Zbog tragedije ta trgovina danas ne radi, a ispred su jutros osvanuli lampioni u obliku srca. Obavijestili su također da poslovnica neće raditi iduća tri dana, sve do subote, a zaposlenicima je osigurana stručna i psihološka pomoć.

Psihologinja Mirjana Nazor gostovala je u Novom danu i za N1 komentirala slučaj stravičnog ubojstva žene u dućanu u Splitu. Smatra da se u Hrvatskoj nasilje ne kažnjava adekvatno.

“Nažalost, ne samo nasilje nad ženama, nego čini mi se da se u našem društvu mi prečesto samo formalno borimo za nenasilje, a u konkretnim slučajevima zakazujemo. Svoje nesuglasice rješavamo na nasilan način, a počinitelji vrlo često nisu sankcionirani na adekvatan način”, rekla je Nazor.

Zločin se dogodio oko 15 sati u splitskoj trgovini kada je na radnom mjestu s više uboda nožem osumnjičeni ubio bivšu partnericu. Preminula je u bolnici.

Ubojica je priveden, zadržali su ga djelatnici do dolaska policije, piše N1.

Kolege ubijene žene ispred trgovine pale lampione, slaže se mozaik zločina: Napadača je htjela napustiti, a on se odlučio osvetiti na najbrutalniji način

Nasmrt izbo partnericu u trgovini, svemu je prethodila svađa. Svjedoci u šoku: Nešto je vikao i izvukao nož…

Psihologinja o ubojstvu u Splitu: Previše toleriramo nasilje i onda se čudimo

Aladrović osudio stravično ubojstvo u Splitu i izrazio sućut obitelji žrtve

Kolege se opraštaju od ubijene trgovkinje: ‘Bila je dobra, divna žena’

Najnovije

Još iz rubrike