6.2 C
Zagreb
Naslovnica Sport Ogorčeni Ronaldo oglasio se netom prije dodjele Zlatne lopte: To je neprihvatljivo

Ogorčeni Ronaldo oglasio se netom prije dodjele Zlatne lopte: To je neprihvatljivo

Danima uoči dodjele ovogodišnje Zlatne lopte pričalo se o izjavi urednika magazina France Football koji nagradu za najboljeg nogometaša dodjeljuje još od davne 1956. godine.

Pascal Ferre je izazvao dosta pozornosti izjavom kako mu je Cristiano Ronaldo priznao da mu je najveći cilj imati više Ballon d’Or nagrada od Lionela Messija.

Portugalac koji je osvojio pet Zlatnih lopti naspram Messijevih sedam, ljutito se jučer oglasio na Instagramu malo prije početka svečane ceremonije u Parizu.

”Pascal Ferre je lagao. Iskoristio je moje ime kako bi promovirao sebe i magazin u kojem radi. To je neprihvatljivo da osoba koja je odgovorna za tako cijenjenu nagradu može lagati na takav način s toliko nepoštovanja prema nekome tko je uvijek cijenio France Footnball i Ballon d’Or”, napisao je ogorčeni Ronaldo.

”I onda je lagao opet kada je opravdao moj izostanak s ceremonije zbog navodne karantene koja ne postoji. Uvijek želim čestitati pobjednicima u sportskom duhu i fair-playju koji su od početka pratili moju karijeru. Nisam protiv nikoga”, poručio je Portugalac.

”Uvijek pobjeđujem zbog sebe i klubove koje predstavljam. Pobjeđujem zbog sebe i zbog onih koji me vole. Ne pobjeđujem da bih bio protiv nekoga. Najveća ambicija moje karijere je osvajanje titula za klubove koje predstavljam i za moju reprezentaciju.”

”Najveći cilj mi je biti dobar primjer svima koji žele biti profesionalni nogometaši. Najveći cilj je ostaviti svoje ime upisano zlatnim slovima u nogometnu povijesti. Završit ću porukom kako je moj fokus već na Manchester Unitedu i sljedećoj utakmici i svemu što želimo postići ove sezone. Ostalo? Ostalo je samo ostalo”, zaključio je Ronaldo, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike