6.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ivana Kindl iskreno o teškoj borbi koju vodi već neko vrijeme: To...

Ivana Kindl iskreno o teškoj borbi koju vodi već neko vrijeme: To je danas najčešća bolest, ali joj se i dalje posvećuje premalo pažnje

Ivana Kindl progovorila je o vlastitoj borbi s depresijom i prekidu ljubavne veze s Alanom Križajem nakon 15 godina.

Pjevačica Ivana Kindl odlučila je iskreno progovoriti o teškim danima kroz koje prolazi i vlastitoj borbi s depresijom, kao i prekidu dugogodišnje ljubavne veze.

“Depresija je danas najčešća bolest, ali se i dalje premalo pažnje posvećuje mentalnom zdravlju. Ljudi ponekad nisu svjesni da mentalno zdravlje utječe i na fizičko, boje se priznati da pate od depresije ne bi li bili stigmatizirani. Ja sam ekstrovert po prirodi i to me izvlači jer ništa ne zadržavam u sebi, a psihologa posjetim povremeno”, izjavila je Ivana za Slobodnu Dalmaciju.

Dodala je i da koristi antidepresive, koji su joj od velike pomoći.

“Ja sam se uvjerila da pomažu, koristim ih, samo treba pogoditi terapiju i čekati neko vrijeme da počnu djelovati. Antidepresivi pomažu jer dižu hormone sreće koje nismo sami u stanju zbog kemijskog disbalansa u mozgu. No najvažnije je puno raditi na sebi, razgovarati i čitati korisne literature”, zaključila je pjevačica.

Ivana je nedavno prekinula dugogodišnju vezu s Alenom Križajem, s kojim je provela 15 godina.

“Svaki prekid teško padne, s vremenom stvari sjednu na svoje mjesto tek kad sve posložiš u glavi. Sada mi definitivno odgovara samački život, no i dalje vjerujem u ljubav”, priznala je Ivana, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike