4.5 C
Zagreb
Naslovnica Sport VIDEO Poznatu novinarku u javljanju uživo dirao po stražnjici usred kampanje oko...

VIDEO Poznatu novinarku u javljanju uživo dirao po stražnjici usred kampanje oko nasilja nad ženama

U subotu je u Serie A odigran toskanski derbi između Empolija i Fiorentine u kojem je slavio domaćin s 2:1. Nakon utakmice poznata se sportska novinarka Greta Beccaglia javljala u emisiju ”A tutto gol” kada ju je ispred stadiona jedan navijač udario po stražnjici, kako se može vidjeti na snimci.

Prvo je poljubio svoju ruku, a onda je lupio ili uhvatio za stražnjicu u prijenosu uživo što su mogli vidjeti svi u Italiji. Drugi navijač je potom ušao u kadar i opsovao te pokazao srednji prst.

”Oprosti, ali ne možeš to raditi. Ne možeš”, rekla je nakon sramotnog čina novinarka.

Policija je pokrenula istragu zbog navodnog seksualnog zlostavljanja, a Beccaglia je zamolila putem društvenih mreža sve da pomognu policiji naći tog čovjeka.

”Ovo je neprihvatljivo u 2021. godini. Pomozite mi naći te ljude.”

Da stvar bude gora, u ovom su kolu nogometaši u Italiji tradicionalno na svom licu imali točku napravljenu crvenim ružom sudjelujući u kampanji kojom se želi ukazati na problem nasilja nad ženama.

Velike kritike pristižu i na reakciju njenih muških kolega u studiju koje su u tim trenucima poručile Greti da se ne obazire i ne ljuti. Nakon toga čak nisu niti osudili nasrtaj na kolegicu na terenu.

Potporu Beccagliji dala je i Serie A putem Twittera, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike