-1.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Izgubili su dom u potresu, ali obitelj našeg glazbenika i glumice sad...

Izgubili su dom u potresu, ali obitelj našeg glazbenika i glumice sad čeka ljepše razdoblje, objavili na Instagramu!

Nevena i Marko Vukes postat će roditelji, a sretnu su vijest potvrdili putem društvenih mreža.

Naš glazbenik Marko Vukes i njegova supruga, glumica Nevena Vukes čekaju prvo dijete, a sretnu je vijest ona potvrdila na svom profilu na Instagramu i to preslatkom objavom.

“Imali su domaći zadatak iliti domaću zadaću iz hrvatskog jezika prije neki dan u školi i tema je bila da opišu neku osobu”, napisala je Nevena uz fotografiju sastavka svog učenika.

“Moja pofesorica glume zove se Nevena Vukes. Ima dugu plavkastu kosu i smeđe oči, lijep osmijeh, visoka je i vitka. Trenutno je trudna, pa je malo buckasta. Jako voli nositi haljine. Često ima raspuštenu kosu ili drugu boju zbog uloga. Ona je po zanimanju glumica. Rođena je u Srbiji, a udala se u Mariji Bistrici. Kad priča zagorski zvuči smiješno. Ima jako ugodan glas, super glumi, ali i jako lijepo pjeva. Pravi je uzor svakome jer je prema svima dobra”, napisao je jedan od njezinih učenika.

“Sjajno je što dolazi beba”, “Čestitam na bebi, sretno i sve najbolje”, “Bravo”, “Svaka riječ je istinita. Preslatki ste u “Cvatu lipe”, koji gledam ne znam koji put. Kao da živite ulogu Inde, kao da ste vi Inda. Odavno se kod nas nije pojavila tako lijepa glumica milog lika. Čestitam za bebu. Divna vijest”, “Pa ovo je tako slatko i iskreno. Čestitam najslađoj budućoj mami”, “Kakva može da bude naša Nevena, nego dobra”, neki su od komentara koje je dobila.

Nevena i njezin suprug Marko našli su se u središtu pozornosti nakon razornog potresa koji je ove godine pogodio Zagreb i njegovu okolicu i u kojem su ostali bez svoga doma u Mariji Bistrici, koji je pretrpio znatna oštećenja i sada su primorani neko vrijeme boraviti u alternativnom smještaju.

Bračni par živio je jedno vrijeme u kontejneru koji su dobili na korištenje od općine Marije Bistrice kao i druge ugrožene obiteljim, no ubrzo su sami počeli graditi svoju montažnu kuću, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike