-0.6 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Djevojka koja je jutros poginula kod Pitomače bila je trudna: Neposredno prije...

Djevojka koja je jutros poginula kod Pitomače bila je trudna: Neposredno prije nesreće odvezla supruga na posao

Mlada 25-godišnja vozačica poginula je u danas ujutro na otvorenom djelu lokalne ceste Kloštar Podravski-Kozarevac kada je automobilom skrenula s ceste i udarila u stablo.

Kako je objavila PU koprivničko-križevačka, 25-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom Alfa virovitičke registarske oznake. Iz neutvrđenog razloga vozačica je automobilom sletjela van kolnika, udarila bočnom stranom vozila u betonsko-žičanu ogradu i stablo.

Vozačica je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminula, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica gdje će se obaviti obdukcija.

Kako piše Podravski.hr, 25-godišnjakinja je neposredno prije nesreće odvezla svog nevjenčanog supruga na posao u Kloštar Podravski, a u trenutku nesreće se vraćala kući.

Inače rodom iz Molvi kod Koprivnice, s nevjenčanim suprugom i 4-godišnjom kćeri živjela je u Maloj Črešnjevici, nedaleko Pitomače.

Bila je trudna s drugim djetetom. Nalazila se u drugom mjesecu trudnoće.

Nevjenčani suprug je ubrzo stigao na mjesto nesreće i u šoku i nevjerici novinarima rekao kako nije prošlo ni 15 minuta otkako ga je ostavila na poslu, odnosno kako se nesreća dogodila i kada su mu javili, prenosi RTL.

Potpuni užas u Podravini: Djevojka omotala automobil oko stabla

Najnovije

Još iz rubrike