19.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Rimac spustio Pauku koji ga je nakon rasističkog napada kritizirao jer zapošljava...

Rimac spustio Pauku koji ga je nakon rasističkog napada kritizirao jer zapošljava strance: O čemu ti to, ograničeni čovječe?

Bivši splitski gradski vijećnik Martin Pauk na Facebooku je ostavio komentar na objavi vlasnika Bugatti Rimac automobila Mate Rimca, koji je u subotu izvijestio da su njegovi strani kolege pretučeni u rasističkom napadu u Zagrebu. Na njegov komentar reagirao je i sam Rimac.

– Bravo Mate, legendo, samo ti uvozi radnu snagu koja radi za duplo manju plaću od Hrvata pa se čudi zašto se Hrvati osjećaju prevareno i iskorišteno (…) Uostalom, Mate, i ti si iz BiH, pa iz prve ruke znaš da u multikulturalnom društvu nikad ne može biti blagostanja i mira upravo zbog drukčijih načela i kulture po kojima razni narodi žive, napisao je Pauk.

– Šta, bit će da nema dečkiju u Zagrebu, Osijeku ili Splitu koji su završili tehničku školu i kvalificirani su za rad u tvojoj firmi? Ah, da, naravno da ih ima bar 10-15 razreda samo u ovoj generaciji, ali ne žele raditi za kikiriki da bi njihov gazda mogao kupovati kuće od dva milijuna eura i aute od pola milijuna, nastavio je.

Nedugo zatim uslijedio je i Rimčev odgovor:

– O čemu ti, ograničeni čovječe, pričaš? Kod mene rade ljudi koji su radili u Tesli, Appleu, Ferrariju, Porscheu… Koliko oni zarade u godini kod mene, ti nisi nikad vidio. U mojim firmama (Rimac Grupa, Bugatti Rimac, P3 i Greyp) radi preko 1600 ljudi, od kojih je 80+ posto Hrvata, odgovorio je Rimac.

– Martin, odlepršaj sa svojim desničarskim forama s mog profila u troskoku. Hvala, napisao mu je, piše Jutarnji.

Sramotni napad u centru Zagreba, napali i izvrijeđali Rimčeve zaposlenike: Vratite se od kud ste došli

Najnovije

Još iz rubrike