Rijeka se provukla u Koprivnici, Zlomislić spašavao pobjedu

Gostovanje u Koprivnici bilo je vrlo važno za Rijeku koja je tražila psihološki oporavak nakon poraza u 98. minuti protiv Hajduka na Rujevici. Nije bilo jednostavno, nisu ni uvjeti bili jednostavni, ali Riječani su ispunili cilj i slavili s 2:1.

Magla je i ovdje stvarala dosta problema, u nekim razdobljima bilo je iznimno teško pratiti situaciju na travnjaku, ali na samom travnjaku uvjeti su ipak bili nešto prihvatljiviji.

Prvo poluvrijeme za Riječane je bilo za potpuni zaborav. U 45 minuta nisu imali niti jedan pokušaj prema domaćim vratima, Slaven je s druge strane četiri puta zapucao, a najizglednije situacije imao je Marina koji nije uspio dva puta iz blizine zabiti.

U drugom poluvremenu nije se dugo čekalo na pogodak. U 51. minuti ubacio je Murić iz kornera, Krstanović je na prvoj vratnici loše zahvatio loptu i skrenuo je u svoju mrežu za vodstvo gostiju.

Kada je Rijeka u 71. minuti povela 2:0 golom Drmića glavom nakon ubačaja Murića, činilo se da je priči kraj i da gosti uzimaju pobjedu.

Međutim samo tri minute kasnije Slaven Belupo smanjuje zaostatak. Mihail Caimacov dobio je loptu na rubu 16 metara i krasno je pogodio u gornji kut.

U 85. minuti velika prilika za domaćina. Smolčić je igrao rukom i dosuđen je kazneni udarac. Kako je Krstanović napustio igru ranije, loptu je uzeo Hadžić i na užas domaćina katastrofalno pucao i Zlomislić hvata njegov pokušaj.

Do kraja susreta Rijeka je bila bliže trećem golu nego Slaven drugom i ostalo je tih 2:1, piše RTL.

Share This Article