15.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ovi horoskopski znakovi preziru Advent

Ovi horoskopski znakovi preziru Advent

Advent je danas i službeno otvoren u Zagrebu i drugim gradovima diljem Hrvatske, no iako su neki ljudi ovaj događaj dočekali s oduševljenjem, drugi baš i nisu.

Ako je vjerovati astrologiji, odgovor zašto je to tako, može se kriti u horoskopskim znakovima, a ovih pet znakova najčešće su među onima koji ne podnose adventsko razdoblje, piše Index.

Ovan

Ovan prezire Advent jer je u predblagdansko vrijeme prisiljen tu i tamo provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima. Budući da je posao ono što ga najviše veseli, najgore mu je kada mora uzeti slobodno. Ovan će postati neraspoložen i uništiti blagdanski duh svima oko sebe jer bi radije bio negdje drugdje.

Djevica

Djevice uživaju u zdravim prehrambenim navikama, pa im je teško gledati svoje voljene kako se tijekom Adventa pretrpavaju slatkišima i drugom nezdravom hranom. Blagdani ih opterećuju više nego inače, pa bi ih radije izbjegli pod svaku cijenu.

Vaga

Advent za Vagu jednostavno donosi previše buke i ona to ne može podnijeti. Svi razgovaraju jedni preko drugih i nadvikuju se, a Vaga zbog toga ne može pronaći mir i sklad u kojem obično uživa u svakodnevnom životu.

Škorpion

Škorpioni ne vole Advent jer se obiteljska druženja u njihovim slučajevima gotovo uvijek pretvore u katastrofu. Budući da su slabi sa živcima, lako planu svaki put kad ih netko zbog nečeg izbaci iz takta.

Vodenjak

Vodenjak iskreno uživa biti sam. Oni bi radije provodili vrijeme sam, radeći stvari koje voli, nego provodio Advent e s ljudima koji mu se nužno ne sviđaju.

Najnovije

Još iz rubrike