6.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Mišo Kovač u tajnosti je više od dva mjeseca stvarao ovu priču:...

Mišo Kovač u tajnosti je više od dva mjeseca stvarao ovu priču: Odlučio sam da dođem gradu koji me je stvorio!

Dovoljno je reći – Mišo Kovač i nogometni klub Hajduk ponovno su se spojili. Ekipa In magazina imala je ekskluzivno pravo zaviriti na snimanje videospota za pjesmu “Ja ne mogu drugo nego da ga volim”. Kako se u ovu priču uklopio Saša Antić iz TBF-a te kako obradu pjesme komentira legendarni Mišo Kovač, istražio je Hrvoje Krolo.

“Ta je pjesma nastala 1975. godine na Splitskom festivalu, a ja sam bio malenkost koja ju je otpjevala. Odlučio sam da dođem gradu koji je stvorio Mišu Kovača”, otkrio je legendarni pjevač.

Ljubav koja se ne može opisati riječima između Hajduka, Miše Kovača i Splita dočarana je u obradi legendarnog hita “Ja ne mogu drugo nego da je ljubim”, koju je zajedno sa Sašom Antićem poklonio Hajduku, novog naziva “Ja ne mogu drugo nego da ga volim”.

Idejna začetnica spoja Hajduka, Miše Kovača i Saše Antića je Marinka Akrap, koja je jednostavno željela da glazba i sport ponovno budu jedno. Realizacija ovog projekta trajala je više od dva mjeseca.

“Svjedoci smo da ne živimo baš u najljepšim vremenima. Umjesto da kukamo, da budemo negativni, mi smo odlučili biti pozitivni i dati malo nekakve nade, zajedništva, svega što imam osjećaj da nam sada jako fali. A sport i glazba mislim da daju najljepšu emociju. Još kada nam se dogodi jedna ljubav koja traje godinama, a to su Mišo i Hajduk, u godini u kojoj Hajduk slavi 110 godina Mišo je proslavio 80. rođendan, pa mislim da imamo dovoljno razloga da to ovjekovječimo u pjesmi”, izjavila je članica Uprave HNK Hajduk Marinka Akrap.

Pjesmi koja je još od 80-ih prisutna među navijačima Hajduka priključio se i Saša Antić, član TBF-a, koji je legendarnu glazbu začinio novim stihovima.

“Nevjerojatno kako su se neke stvari složile u ovoj pjesmi, ne znam što reći, ali ono, radim pjesmu s Mišom! Prilika za suradnju s Mišom, to se dogodi jednom u životu valjda. Zadovoljan sam sa svojim repom, Mišo je to otpjevao, zbor navijača na refrenu”, izjavio je Saša.

Pjesma je to koja će se zasigurno nastaviti pjevati punog srca s tribina i u novom ruhu. U videospotu željeli su prikazati Split i Hajduk kakvi jesu. Kadrovi grada, ali i poljudske ljepotice sve će ostaviti bez daha. A iako je u spotu bio za upravljačem, Mišo uvijek ima nekoliko savjeta za svoj Hajduk.

“Ako budem od pomoći, ja ću pomoći, ali želim Hajduku bolje mjesto na hrvatskoj ljestvici. Mi ćemo mu dati prostora da počne igrati hajdučki”, izjavio je Mišo, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike