-2.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Kći Ivana otkrila zdravstveno stanje legendarnog pjevača Miše Kovača

Kći Ivana otkrila zdravstveno stanje legendarnog pjevača Miše Kovača

Nakon vijesti da je legendarni pjevač Mišo Kovač (80) u srijedu prevezen u splitsku bolnicu na Firulama na odjel Pulmologije nakon što je imao visoku temperaturu, o njegovom stanju se oglasila i njegova kći, pjevačica Ivana. Za Story.hr kratko je komentirala očevo zdravstveno stanje. „On je dobro“, poručila je.

Inače, u srijedu je po legendu hrvatske glazbe došla Hitna pomoć. Liječnici, navodno, sumnjaju na početak upale pluća kod pjevača, a on i supruga Lidija testirani su na koronavirus te imaju negativne nalaze.

Podsjetimo, krajem prošlog mjeseca Mišo je zbog respiratornih problema također završio u bolnici, no nakon par dana pušten je na kućnu njegu. Ovo nije prvi put da je završio u bolnici zbog toga. Prije dvije godine je bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća.

Neposredno prije toga, legendarni pjevač je na svom posljednjem velikom koncertu, održanom 22. prosinca u Splitu pred 12.000 obožavatelja, izašao s temperaturom višom od 39 stupnjeva, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike