5.8 C
Zagreb
Naslovnica Tech Liječnici antivakseri zarazili se koronom na konferenciji, jedan od njih "liječi se"...

Liječnici antivakseri zarazili se koronom na konferenciji, jedan od njih “liječi se” ivermektinom

Liječnici-antivakseri koji su sudjelovali na konferenciji o bolesti COVID-19 na Floridi oboljeli su od koronavirusa. Jedan od njih bio je na “terapiji” ivermektinom.

Sedmero liječnika-antivaksera koji su sudjelovali na konferenciji u konjičkom klubu na Floridi oboljelo je od koronavirusa.

Među njima je i 71-godišnji liječnik koji skupa sa suprugom već 16 mjeseci uzima ivermektin.

Dr. Bruce Boros s floridskoga Key Westa 6. studenoga je na konferenciji o bolesti COVID-19 u Svjetskom konjičkom centru izjavio kako se nikada nije zdravije osjećao, navodi Daily Mail.

Organizator skupa o bolesti COVID-19 na Floridi, dr. John Littell za Daily Beast je kazao kako se dr. Boros zarazio tijekom konferencije, skupa s još šestero kolega. Na skupu je sudjelovalo između 800 i 900 sudionika, a Boros se zarazio dva dana nakon početka konferencije.

Prema navodima medija, njegovo stanje je ozbiljno, a liječi se kod kuće. Navodno je ivermektin počeo uzimati prošlog ljeta, a dao ga je i svojem ocu. Starac se kasnije cijepio, a dr. Boros zaključio je kako je njegovu ocu “ispran mozak”. Tada ga je skinuo s ivermektina.

Otac dr. Borosa umro je pet dana nakon zaraze, a liječnik je sam izjavio kako mu je krivo što je ocu prestao davati ivermektin.

Littell je za Daily Beast kazao kako su oboljeli kolege vjerojatno donijeli virus na konferenciju. Koliko je poznato, nisu se koristile ni maske, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike