4.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Rozga u društvu frajera s kojim je često viđamo ne skida osmijeh...

Rozga u društvu frajera s kojim je često viđamo ne skida osmijeh s lica, a čak su se i modno uskladili

Jelena Rozga pojavila se na premijeri filma “Deset u pola” u društvu muškarca s kojim je često viđamo, a čak su se i modno uskladili.

Pjevačica Jelena Rozga zadnjih godina vješto skriva svoj ljubavni život od javnosti, no često je možemo vidjeti u društvu jednog frajera.

Radi se o njezinu treneru i bliskom prijatelju Anti Burazinu s kojim se ovaj vikend pojavila na premijeri filma “Deset u pola” u Zagrebu, a za tu su se prigodu čak i modno uskladili.

Oboje su nosili karirane bež kapute te nisu skidali osmijehe s lica dok su pozirali fotografima, a Rozga se fotkama pohvalila i na svojem Instagramu.

“Sve zbog jednog kaputa”, napisala je, a od pratitelja su i ona i Ante dobili brojne komplimente.

Rozga se na premijeri družila i s glumcem Jankom Popovićem Volarićem kojeg se gleda i kao člana žirija u showu “Supertalent” i koji je, sudeći prema njegovu izrazu lica, uživao u društvu pjevačice.

Inače, Rozgu se ovo ljeto povezivalo sa splitskim chefom Ivanom Pažaninom, no ona je te glasine porekla kada je početkom rujna za srpski Blic otkrila da je slobodna.

Njezina zadnja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom s kojim je prekinula nakon 2017., nakon što su skupa bili dvije godine, a od onda je svoju privatnost skrivala koliko god je mogla, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike