4.3 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo VIDEO Trenutak koji ledi krv u žilama: Crveni terenac snimljen kako juri...

VIDEO Trenutak koji ledi krv u žilama: Crveni terenac snimljen kako juri pored djevojčice sekundu prije nego se zaletio u ljude

Najmanje pet osoba poginulo je, a 40 je ozlijeđeno u nedjelju kad se automobil zaletio u mnoštvo na Božićnoj paradi u Waukeshi u američkoj saveznoj državi Wisconsin, objavila je američka policija u ponedjeljak.

“U ovom trenutku, možemo potvrditi da je pet osoba poginulo a više od 40 je ozlijeđeno. Ipak, te bi se brojke mogle promijeniti kad prikupimo dodatne informacije”, objavila je policija na Twitteru.

Društvenim su se mrežama proširile stravične snimke s mjesta događaja, a među njima je i ova u kojoj crveni terenac juri pored rasplesane djevojčice nekoliko trenutaka prije nego je usmrtio ljude.

U video zapisu objavljenom na društvenim mrežama vidi se crveno terensko vozilo kako juri prema stražnjoj strani parade. U drugoj se snimci vidi da je policija otvorila vatru na isto vozilo dok je prolazilo kroz ulične barijere. Šef policije je potvrdio da je policija pucala na vozilo, ali je dodao u pucnjavi nitko od promatrača nije ozlijeđen. Naglasio je da se nije pucalo iz vozila.

Zasad nije poznato je li incident povezan s terorizmom, ali policija je objavila da više nama opasnosti, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike