5.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Veliki povratak pjevačke zvijezde ostao u sjeni njezina vidno drugačijeg izgleda, svi...

Veliki povratak pjevačke zvijezde ostao u sjeni njezina vidno drugačijeg izgleda, svi se pitaju što joj se dogodilo s licem!

Christina Aguilera vratila se glazbi nakon četiri godine pauze, pa je sve iznenadila izgledom u novom spotu, ali i na dodjeli nagrada Latin Grammy.

Pjevačica Christina Aguilera (40) krajem 90-ih i početkom 2000-ih bila je jedna od najvećih pop-ikona, no otkako je prestala snimati novu glazbu, rijetko je imamo i priliku vidjeti u javnosti.

Zadnji album izbacila je 2018. godine, no sada se odlučila vratiti na scenu u nešto drugačijem izdanju. Svoje nove pjesme predstavila je na dodjeli nagrada Latin Grammy prošlog tjedna, a Christina sada pjeva na španjolskom i više ne izgleda onako kako je pamtimo iz dana njezine najveće slave.

Osim što je promijenila imidž i sada ima crvenu kosu te njeguje vamp stil, mnogi obožavatelji su primijetili i da se njezino lice promijenilo, pa je neki nisu ni prepoznali.

“Je li ovo Christina Aguilera na steroidima”, jedan je od komentara s društvenih mreža na račun njezina lica na dodjeli, a slične reakcije izazvala je i svojim izgledom u spotu za pjesmu “Somos Nada”.

Pjevačica se o kritikama nije oglašavala pa nije poznato ni je li riječ samo o drugačijoj šminki ili je radila neke zahvate na licu.

Mnogi je ovih dana prozivaju i zato što izbjegava komentirati oslobođenje Britney Spears, koja je na sudu pobijedila svog oca Jamieja Spearsa koji je posljednjih 13 godina upravljao njezinom imovinom, ali i životom, a koja je Christini svojevremeno bila najveća konkurencija.

Inače, Aguilera je tijekom glazbene karijere prodala više od 75 milijuna albuma diljem svijeta, a časopis Time ju je 2013. godine uvrstio na popis 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Prema magazinu Rolling Stones, Aguilera je jedna od najboljih američkih pjevačica svih vremena, a dosad je dobila pet nagrada Grammy, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike