4.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Preokret u aferi Agram, jedan od najbližih Bandićevih suradnika sve priznao: Ovo...

Preokret u aferi Agram, jedan od najbližih Bandićevih suradnika sve priznao: Ovo je prava istina

Zdenko Antunović, jedan od najbližih suradnika bivšeg gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i bivši tajnik zagrebačkog Sportskog saveza danas je prilično neočekivano u postupku u slučaju Agram odlučio priznati sva djela koja mu se optužnicom stavljaju na teret. Riječ je o zapošljavanju djelatnice Dijane Muhović te korištenju službenog automobila za odlazak njega i obitelji u Njemačku.

“Ja sam govorio ono u istrazi, a sada želim pojasniti neke stvari. I ono što ću sada reći je istina. Istina je da sam ja tražio od Bandića zapošljavanje Dijane Muhović, a on je nju od ranije znao nekoliko godina. Već je bila zaposlena u sustavu Holdinga. Tražio sam auto od Bandića da bi s obitelji išao na sastanak Društva hrvatsko-njemačkog prijateljstva. On mi je dao auto i išao sam na taj put. Mira Lacu nisam zvao oko toga. Žao mi je zbog svega toga i spreman sam nadoknaditi štetu od 2047 kuna i 42 lipe”, rekao je Antunović.

Na to su iz USKOK-a rekli kako je šteta veća za još 300 kuna te da Antunović treba nadoknaditi 2369 kuna, na što je on pristao. Nakon toga nitko za Antunovića nije imao pitanja, ni branitelji, ni USKOK, ni sud te je on napustio sudnicu.

Na ranijem ispitivanju tijekom iskaza Antunović je poricao djela koja mu se stavljaju na teret, piše Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike