-2.3 C
Zagreb
Naslovnica Sport Pojavila se nova snimka: Pogledajte kako je Livaja zaustavio huligana iz Rijeke

Pojavila se nova snimka: Pogledajte kako je Livaja zaustavio huligana iz Rijeke

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Jadranskog derbija na travnjak Rujevice uletio je jedan huligan s istočne tribine.

Nije poznato kako je ovaj navijač Rijeke prošao do terena, očito je došlo do velikog propusta zaštitarske službe i on je u svom naumu uspio.

Kad je utrčao, zaletio se prema igračima Hajduka. Prvo je odgurnuo Stefana Simića, potom i Nikolu Katića, a zatim je dotrčao Marko Livaja i srušio ga na pod.

Na novoj snimci koja se pojavila, snimljenoj s istočne tribine, dobro se vidi cijela situacija. Livaja je reagirao zaštitnički prema svojim suigračima i obranio ih od napada huligana kojeg su naknadno odveli zaštitari i policija.

Inače, nekoliko minuta prije ove situacije Livaja je postigao prvi pogodak na utakmici i proslavio ga provocirajući Armadu i navijače Rijeke na zapadnoj tribini na što su oni burno reagirali. Atmosfera se naelektrizirala i nedugo nakon što se krenulo s centra ovaj huligan je utrčao u teren.

Livaja je za nesportsko ponašanje prilikom postizanja zgoditka kažnjen sa žutim kartonom, a to što je hrvatski reprezentativac tako reagirao nije i ne može biti opravdanje domaćem huliganu da uleti u teren i započne se fizički obračunavati s igračima Hajduka, piše Gol.hr

Novu snimku pogledajte ovdje.

Hajduk se oglasio o huliganskim napadima u Rijeci: Osim na terenu, neugodno je bilo i u loži

VIDEO Pogledajte snimku kako je Hajdukov voditelj osiguranja nokautirao navijača Rijeke koji je utrčao u teren

HNL: Drama na Rujevici, Hajduk u 98. minuti zabio za pobjedu

Kaos na Rujevici: Huligan upao na teren i fizički napao hajdukovce, Livaja ga bacio na pod

Najnovije

Još iz rubrike