-0.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Stručnjakinja otkrila zašto biste redovito trebali usisavati madrac

Stručnjakinja otkrila zašto biste redovito trebali usisavati madrac

Spavaća soba je mjesto gdje se opuštamo nakon dugog dana, ali također, kako se ispostavilo, spavamo na mrtvim stanicama kože.

Unatoč tome koliko bismo željeli tvrditi da smo uredni, većina nas ne čisti madrac, barem ne redovito.

Kacie Stephens iz Australije je stručnjakinja za čišćenje, a njezino otkriće potaknut će vas da poželite što prije zgrabiti usisavač, kako piše The Sun. Na svom TikTok profilu objavila je video u kojem je pokazala koliko su madraci zapravo prljavi i zašto bi se trebali redovito čistiti. Ako želite vidjeti koliko prljavštine, od kojih su većina mrtve stanice kože, leži u pukotinama vašeg kreveta, Kacie je predložila da zgrabite crnu tkaninu i omotate je oko kraja vašeg usisavača.

“To će djelovati kao filter za prašinu i stanice kože. Da, stanice kože”, objasnila je u videu na TikToku te pokazala koliko se prljavštine nalazi u prosječnom madracu. Međutim, neki su korisnici ukazali na drugačije rješenje, ono koje ne uključuje usisavanje, prenosi Večernji list, prenosi N1.

“Jednostavno rješenje, koristite kvalitetan štitnik za madrac koji možete prati”, napisao je jedan korisnik. No, prema Kacie, zaštita za madrac nije dovoljna: “Ovo je imalo jednu na sebi.” Drugi su, pak, ostali šokirani razinom prljavštine. “Nikad nisam usisavala madrac, ali sad ću svakako početi”, napisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: “Ovo je strašno! Moram ići provjeriti stanje svog madraca.”

Najnovije

Još iz rubrike