1.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Preminuo novinar Nenad Bunjac

Preminuo novinar Nenad Bunjac

Nenad Bunjac bio je istraživački novinar, kolumnist i reporter. Uz ostale hrvatske medije, pisao je i za Nacional i Feral Tribune. Prijatelji i kolege na Facebooku opraštaju se od njega, pišu 24sata.

Nenad Bunjac, riječki novinar, preminuo je u 53. godini, u noći na subotu u KBC-u Rijeka. Prijatelji i kolege opraštaju se od prerano otišlog Bunjca na Facebooku.

– Otišao je danas nažalost, desetljećima prerano, drugačiji, autentičan, poseban i svoj…, inteligentan i lucidan, slobodouman i strastven, nepokoreni slobodar – Nenad Bunjac, dragi kolega i prijatelj s kojim sam gotovo izrijekom dijelio vizije ali ponekad nisam sasvim dijelio stavove o tome kako te vizije pretvoriti u ciljeve i stvarnost, a opet, upravo sjajno smo se slagali i znali baš guštati u susretima – napisao je jedan od njegovih prijatelja na Facebooku.

Bunjac je radio na mnogim hrvatskim medijima, među kojima su bili i Nacional te Feral Tribune. Osim što je bio istraživački novinar, kolumnist i reporter, bio je i dragovoljac Domovinskog rata.

Završio je Grafičku školu u Zagrebu te psihologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci.

Branimir Bunjac: Pojedini mediji bez ikakvog srama pišu koještarije o mome preminulome bratu

Najnovije

Još iz rubrike