1.3 C
Zagreb
Naslovnica Tech Sumnjaš da te netko blokirao na Facebooku? Evo kako provjeriti na čijoj...

Sumnjaš da te netko blokirao na Facebooku? Evo kako provjeriti na čijoj si ‘crnoj listi’ u samo nekoliko klikova

Ponekad se korisnici Facebooka jednostavno zasite platforme i deaktiviraju svoj profil, no ako ih više ne vidiš među svojim prijateljima, postoji šansa da su te blokirali.

Postoji niz brzih i jednostavnih načina kojima to možeš provjeriti. Facebook nikad nije slao obavijesti o blokiranju, što znači da ćeš se morati sam potruditi ako imaš određene sumnje.

Ako si blokiran, taj se profil više neće pojavljivati u rezultatima pretraživanja. Međutim, uvijek su moguće iznimke pa postoje drugi načini istrage.

Potraži profil za koji sumnjaš da te je blokirao na popisu svojih prijatelja, a ako ih tamo nema, vjerojatno su te uklonili.

Ako i dalje nisi siguran, postoji i treći način za provjeru koji uključuje “lov” na Googleu.

Iako ne možeš vidjeti profil osobe koja te blokirala u rezultatima pretraživanja na Facebooku, njihov profil će i dalje biti tamo ako ih guglaš.

Guglaj “Facebook (ime osobe)” i provjeri postoji li njihov profil još uvijek. Ako ga vidiš, klikni na njega. Ako ti izleti poruka o pogrešci ili nedostupnosti sadržaja, imamo loše vijesti za tebe.

Postoji još jedan način na koji možeš provjerite jesi li blokiran, no trebat će ti pomoć. Upitaj prijatelja da provjeri je li profil određene osobe još uvijek aktivan.

Ako ne možeš podnijeti neugodu, uvijek možeš napraviti novi profil i uvjeriti se sam, piše Net.hr

Najnovije

Još iz rubrike