4.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Severina tajnovitim osmijehom bacila fanove u trans, komplimenti pljušte sa svih strana:...

Severina tajnovitim osmijehom bacila fanove u trans, komplimenti pljušte sa svih strana: Uživo si još ljepša

Severina je na Instagramu objavila fotografije nastale na Maldivima, a brojni pratitelji poručili su joj da je predivna.

Severina je na Instagramu podijelila fotku s dalekih Maldiva na kojima je uživala prije nekoliko mjeseci, a njezini pratitelji nisu mogli ne primijetiti kako pjevačica izgleda zadovoljno i opušteno.

U opisu fotografije na kojoj pozira nasmiješena u bijeloj košulji napisala je stihove pjesme “Život je more” Đorđa Balaševića. U samo sat vremena dobila je preko 13.000 lajkova na fotku, a uslijedili su brojni komplimenti.

“Još si uvijek ista”, “Baš čezneš za Maldivima”, “Lipa si lipa anđeli ti sliče”, “Volimo te svi”, “Predivna si”, “Koliko si ti lijepa. Uživo još ljepša”, samo su neki od komentara koje je dobila.

Severina je inače u posljednje vrijeme pažnju privukla i zagrljajima s kolegom i prijateljem Filipom Miletićem, a počelo se šuškati o njihovoj vezi jer su nerazdvojni. S Miletićem je često u društvu nakon razvoda od Igora Kojića, no oboje o svemu mudro šute, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike