4.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nataša Janjić pozirala s obitelji, pa poslala znakovitu poruku: Treba ljubiti zemlju...

Nataša Janjić pozirala s obitelji, pa poslala znakovitu poruku: Treba ljubiti zemlju djece svoje, a ne djedova svojih

Glumica Nataša Janjić Medančić na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala s obitelji, a ispod objave napisala je znakovitu poruku.

– Treba gledati pravo jer da se htjelo gledati iza sebe dobili bismo oči na potiljku. Treba ljubiti zemlju djece svoje, a ne djedova svojih jer čast neće zavisiti od toga odakle dolazimo, nego kuda idemo- napisala je glumica, a ubrzo su joj se javili pratitelji.

“Jako lijepo”, “Bravo”, “Vi ste meni super, lijepa obitelj”, “Predivna mlada obitelj”, pisali su joj pratitelji.

Inače, glumica na društvenim mrežama redovito dijeli anegdote iz svakodnevnog života. U posljednje dvije godine posvetila se obiteljskom životu, a nedavno je otkrila i da je razmišlja odbiti poslovni angažman jer joj se kako kaže teško odvojiti od djece i supruga. Naime, krajem 2018. godine otkrila je da je ludo zaljubljena u svog sadašnjeg supruga Nenada Medančića te da očekuju prvo dijete. Prvo su dobili sina Tonija, a samo godinu i pol nakon na svijet je došla i djevojčica Kaja.

Nataša je nedavno otkrila i gdje se skriva od djece kako bi u miru mogla popiti kavu, a brojne pratiteljice tada su se pronašle u njezinoj objavi.

– Otkrivena sam u svakom dijelu stana, za kafiće nije ni dan ni vrijeme, ali auto parkiran pred kućom, ugrijan i suh, bit će sasvim okej skrovište za u miru popiti kavicu. Zapratite me za još #mumhacks- napisala je tada Nataša, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike