4.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Marijana Mikulić iskreno o roditeljstvu: Grizem se kad odvojim 5 minuta za...

Marijana Mikulić iskreno o roditeljstvu: Grizem se kad odvojim 5 minuta za sebe

Glumica Marijana Mikulić na Instagramu je s pratiteljima podijelila objavu u kojoj se osvrnula na izazove s kojima se susreće kao majka.

“Balansiranje između posla i obitelji, između troje djece i vječne grižnje savjesti da se nekom daješ više a nekom manje. Pubertet jednog, posebne potrebe drugog, zapostavljeni srednji.. Naravno, uvijek taj osjećaj da se ne dajem dovoljno, ni svakom pojedinačno ni svima njima zajedno. Ako se grizem – grizem se jer sam odvojila pet minuta za sebe“, započela je glumica iskreno, a onda nastavila.

“A gdje sam tu ja, uvijek sebi na zadnjem mjestu. Čemu učim djecu – da je u redu sebe zapostavljati i biti posvećen samo drugima, nakupljati frustraciju jer nikada nemaš ni pet minuta mira.“, progovorila je o svojim frustracijama.

“Ali kada shvatiš da pet minuta mira možeš dati jedino sama sebi, uzeti ih, i nikom ništa neće faliti – svi će biti na dobitku! Sačuvati sebe, jer jedino tako se možeš i drugima dati. Lakše reći nego napraviti, ali pokušavam, trudim se. Ako ne zbog sebe, onda zbog onih do kojih mi je najviše stalo – da im budem primjer, a ne da pričam jedno, mislim drugo, radim treće.“, nastavila je.

“Uzmi vrijeme za sebe! Jer ti to zaslužuješ!“, zaključila je na samom kraju.

Marijanini pratitelji su se u komentarima javili s porukama podrške, ali i pohvalili njezin fizički izgled.

Inače, Marijana često dijeli detalje iz svog privatnog života, kao i zanimljive trenutke majčinstva, a otvorila se i o poteškoćama u razvoju svog najmlađeg sina te često dijeli detalje njegovog razvoja i napretka, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike