5.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Danijela Martinović posvetila emotivnu objavu posebnom muškarcu: Hvala ti za sve trenutke...

Danijela Martinović posvetila emotivnu objavu posebnom muškarcu: Hvala ti za sve trenutke i za svu ljubav

Danijela Martinović na Instagramu je čestitala rođendan prijatelju Tomažu Kavčiću, a u divnoj posveti je napisala koliko joj znači.

Pjevačica Danijela Martinović na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj nasmijana pozira sa svojim velikim prijateljem Tomažem Kavčićem, a posvetila mu je dirljivu čestitku za rođendan.

“Hvala ti za sve trenutke koje si učinio nezaboravnim, za svu ljubav hvala ti… Ostani na svom oblaku mašte… Sretan ti rođendan Tomaž”, napisala je Danijela. “Hvala tebi za sve”, odgovorio joj je.

“Kako ste vi divna osoba Danijela”, “Bravo”, “Nadam se da je ovo nova ljubav koju ti od srca želim”, “I eto tako ljubav je uvijek tu”, samo su neki od komentara koje je dobila ispod fotke.

Inače, u svibnju se doznalo da su Danijela i Petar Grašo (45) prekinuli nakon više od 24 godine, a on je već pronašao sreću s 14 godina mlađom Hanom Huljić s kojom je navodno u vezi još od ljeta.

Danijela ih je oboje prestala pratiti na Instagramu, a obrisala je i sve zajedničke fototografije s Grašom, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike