6.5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Aleksić: I ja sam protiv COVID potvrda, nisu samo desničari, a ima...

Aleksić: I ja sam protiv COVID potvrda, nisu samo desničari, a ima nas još

Aktivist Udruge Franak Goran Aleksić oglasio se na fb-u:

KAŽU MEDIJI DA SU PROTIV POTVRDA DESNIČARI, CRKVA I PREDSJEDNIK – MANIPULIRAJU KAO I OBIČNO!

Protiv covid potvrda puno je ljudi koji nisu desnica, nisu vjernici, a nisu niti predsjednici. Protiv potvrda sam i ja i meni slični, koji sam se cijepio pod ucjenom potvrdama.

I nakon cijepljenja sam protiv potvrda, toga suvremenog ausvajsa sličnog onome iz vremena nacizma i fašizma, kada su samo sluge nacističkog i fašističkog sustava mogle slobodno funkcionirati. Predsjednik nije ništa pogriješio u vezi s Austrijom, koja je baštinik duha 40.-ih godina 20. stoljeća.

Negativan test potreban je samo u bolničkom sustavu (to je naravno moje mišljenje, zasnovano na logičkom promišljanju), i to za cijepljene i necijepljene zaposlenike i sve pacijente koji se primaju na boravak u bolnicama, dakle ne za one koji dolaze samo na pregled. Isto tako, negativan test bio bi poželjan i za sve zaposlene u domovima za starije i nemoćne, bez obzira na cijepljenost. To je jedino učinkovito rješenje, sve drugo je obična demagogija i pokušaj da se političari pokažu brižnima za narod.

Nisam protiv cijepljenja, stoga nisam antivakser. Protiv sam OBVEZNOG cijepljenja. Covid potvrde uvod su u obvezno cijepljenje. Ja sam već pristao na ucjenu. Nisam jedini, ima nas nekoliko tisuća takvih u zadnjih tjedan dana.

Sve skupa je odvratno.

Najnovije

Još iz rubrike