1.3 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Policajci u Trilju ipak se testirali i vratili na posao

Policajci u Trilju ipak se testirali i vratili na posao

Policajci u Trilju, koji su utorak poslijepodne odbili raditi zbog covid potvrda, danas su se testirali i vratili na posao.

Kako doznaje Dalmatinski portal u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, svih 19 policajaca PGP-a Trilj, koji početkom tjedna zbog nedostatka covid potvrde nisu ispunili uvjet da pristupe na posao, u međuvremenu su se testirali te tako otklonili zapreku za nastavak rada u službi.

Podršku policajcima koji su prije par dana ostali ispred postaje dali su građani koji se protive covid potvrdama i sinjski gradonačelnik Miro Bulj, no pobuna protiv covid potvrda u Policijskoj upravi brzo je neutralizirana.

Policajci koji u utorak nisu preuzeli smjenu jer nisu imali covid potvrde, jutros rade, doznaje se u Policijskoj upravi.

Podsjetimo, dio policajaca Postaje granične policije Trilj odbio je preuzeti smjenu jer nisu htjeli predočiti covid potvrde koje su od utorka obavezne u svim javnim, državnim i lokalnim službama.

Okupilo se više od pedeset ljudi koji su došli pružiti podršku policajcima i izraziti protivljenje covid potvrdama, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike