8 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Okrutni očuh ubio je 4-godišnju kćer svoje trudne djevojke! Bilo mi je...

Okrutni očuh ubio je 4-godišnju kćer svoje trudne djevojke! Bilo mi je teško brinuti se za djecu

Očuh je priznao da je ubio 4-godišnju kćer svoje trudne djevojke. Crisian Florin Beniamin (23) u detalje je opisao kako je ubio malenu djevojčicu i njezino tijelo ugurao u kofer. Šokantna snimka pokazala je kako je Beniamin nosio kovčeg u kojem se navodno nalazilo djevojčino tijelo niz ulicu, a prati ga i njezin mlađi brat dok brzo hoda kako bi pratio korak s Beniaminom u rumunjskom gradu Aradu.

Ubojica je priznao ubojstvo i rekao je kako mu je bilo teško što mora sam brinuti o dvoje djece dvoje 28-godišnje partnerice, dok je ona u bolnici zbog porođaja njihova djeteta. Rekao je policiji da mu je bilo teško oblačiti djecu i čistiti kuću, dok je znao da će biti još gore kada se njegova djevojka pojavi s još jednom bebom, javlja Daily Mirror.

Ispričao je kako je djevojčica, koja se zvala Oancea Antonia, uvijek bila razdražljiva i puna energije, te da ju je u trenutku bijesa nekoliko puta udario, a potom i udario njenom glavom o zid. Njezin trogodišnji brat Oscar svemu je svjedočio.

Baniamin je rekao kako ju je pokušao oživjeti kad je shvatio da ne diše.

”Uspaničio sam se. Pljusnuo sam je da se probudi, pokušao sam reanimaciju. Kad sam shvatio što se dogodilo, počeo sam vikati ‘Želim se ubiti”, ispričao je ubojica.

Svojoj djevojci je lagao kako djevojčica ne može doći u bolnicu jer je kod djeda. U stvarnosti, on je njezino tijelo u koferu taksijem prevezao na rub grada. Potom je žrtvu zapalio dok je njezin brat na YouTubeu gledao crtiće nekoliko metara dalje.

Otkriven je nakon što se žrtvina majka vratila kući iz bolnice s novorođenčetom i otkrila da joj je kći nestala, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike