6.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Neven Ciganović nikad nije skrivao da voli operacije, no na najnovijim fotkama...

Neven Ciganović nikad nije skrivao da voli operacije, no na najnovijim fotkama baš neobično izgleda

Neven Ciganović pojavio se na događaju koji je okupio brojne poznate Hrvate, no zbog svojeg novog izgleda iskakao je iz mase.

Modni stilist Neven Ciganović poznat je po svojoj opsjednutosti estetskim zahvatima kojima se s vremenom doveo do neprepoznatljivosti.

Tu svoju stranu ne krije od javnosti i otvoreno priznaje da s operacijama ne planira stati, ali je svejedno sve uspio iznenaditi svojim izgledom na gala večeri u Rijeci koja je okupila brojne poznate Hrvatice i Hrvate.

Neven je, po običaju, iskakao iz mase, i to ne samo zato što se posljednjih godina rijetko pojavljuje na događajima u Hrvatskoj jer uglavnom boravi u inozemstvu, nego i jer je očito ponovno nešto radio na sebi, pa ga nije baš bilo lako prepoznati.

Ciganović se i svojim modnim odabirima pobrinuo se da ne prođe nezamijećeno te je spremno pozirao okupljenim fotografima.

Svojim drugačijim licem ranije se pohvalio i na Instagramu, no nije otkrio što je točno ovaj put radio, ali očito je da ima drugačiji oblik glave nego prije.

Inače, nedavno su u javnost isplivale i Nevenove fotografije iz vremena prije brojnih operacija i tetovaža, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike