-2.3 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Porečki policajac nije imao COVID potvrdu pa ostao ispred vrata postaje: Imam...

Porečki policajac nije imao COVID potvrdu pa ostao ispred vrata postaje: Imam ja pravna sredstva s kojima ću se boriti

I danas je bilo nezadovoljnih zbog uvedenih COVID potvrda. U Poreču je nije imao jedan policajac pa tako nije ni ušao na posao, a podršku mu je ispred postaje dala nekolicina građana.

Dan nakon što je najavljeno kako će Vlada tražiti način da se uvedu sankcije za one koji se ne drže mjera, gradonačelnik Čabra kaže da i dalje neće tražiti COVID potvrde od svojih građana, izvijestila je reporterka Srna Bijuk u Vijestima Nove TV.

Nezadovoljan je i policajac iz Poreča, koji danas nije imao COVID potvrdu pa nije mogao na posao. ”To je moj osobni razlog, mislim da je moja sloboda i osobni izbor hoću li ću se testirati ili ne. Prihvaćam sve posljedice od strane svog poslodavca, ali imam ja pravna sredstva s kojima ću se boriti”, rekao je Anton Ramljak, policajac iz Poreča.

”U ovom trenutku nema sankcije za preporuke Stožera, za provjeravanje COVID potvrda, a ukoliko bude sankcija, onda ćemo tada razmišljati o pravnim posljedicama”, zaključio je gradonačelnik Čabra Antonio Dražović, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike