8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Meghan Markle gostovala kod Ellen: Nisam mogla priuštiti popravak, u auto sam...

Meghan Markle gostovala kod Ellen: Nisam mogla priuštiti popravak, u auto sam ulazila kroz prtljažnik

Meghan Markle (40) gostovala je u showu Ellen DeGeneres, a voditeljica je na Instagramu objavila najavu intervjua koji će se emitirati večeras.

– “Puno se toga promijenilo otkako je posljednji put Meghan, vojvotkinja od Sussexa, bila na parceli Warner Brothersa. Ne propustite ostatak našeg intervjua – piše pokraj najave.

U isječku se može vidjeti kako Meghan priča o svom životu prije udaje za princa Harryja. Kazala je kako je njezin automobil Ford Explorer s kojim je odlazila na mnogobrojne audicije u Hollywood imao pokvarena vozačka vrata čiji si popravak nije mogla priuštiti, pa je morala izlaziti kroz prtljažnik.

– Imala sam vrlo stari Ford Explorer Sport i u određenom trenutku ključ je prestao raditi na vozačevoj strani, tako da nisam mogla ulaziti kroz vrata. Tako bih na audicijama parkirala skroz iza na parkingu, otvorila prtljažnik i ušla, zatvorila vrata i puzala po sjedalima. Pravila bih se da nešto tražim. Parkirala bih na izlazu broj tri i pritrčala, a zaštitari bi mi uvijek poželjeli sreću i izrazili nadu da ću ovaj put dobiti ulogu. Dakle, današnja vožnja je bila prilično drugačija – objasnila je Meghan.

Ellen je godinama dobra prijateljica Meghan i Harryja. Megan i ona upoznale su se u azilu za pse. Vojvotkinja od Sussexa za intervju je obukla 18-ak tisuća kuna vrijednu bijelu bluzu Oscar De La Renta i crne hlače, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike