5.1 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Međimurski HDZ novinarima slučajno poslao pripremu za medijsku konferenciju

Međimurski HDZ novinarima slučajno poslao pripremu za medijsku konferenciju

Međimurski HDZ greškom je jučer medijima poslao svoju pripremu za press konferenciju.

Dijelovi tog šalabahtera su urnebesni.

U dijelu pripreme za presice tako piše da “Hrvatska kupuje 12 Rafaela”, javlja portal Regionalni.com.

Hrvatska, podsjetimo, kupuje 12 borbenih zrakoplova Rafal.

“Nabavka 12 Rafaela. Time Hrvatska zaokružuje Tuđmanovu doktrinu izrečenu nakon veličanstvene pobjede u VRO – Hrvatska više nikada neće biti objekt, nego uvaženi subjekt i respektabilni čimbenik na međunarodnoj sceni”, stoji u HDZ-ovom šalabahteru.

Na HDZ-ovom šalabahteru je dio teksta posvećen i predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću.

“Vlada Andreja Plenkovića gradi, stvara, bavi se ozbiljnim poslom NAJVAŽNIJI CILJ – izbjeći društveni raskol. Ne dopustiti socijalnu frakturu. Za razliku od Vlade imamo Predsjednika Republike koji to sve pokušava srušiti – lažima, manipuliranjem, uvredama. Ustavni siledžija koji neovlašteno oduzima legitimitet Vladi i Saboru, uz dosad neviđeno žrtvovanje admirala Hranja od strane Predsjednika Republike”, stoji u šalabahteru.

U šalabahteru je i bivša ministrica Žalac, ali je dodana napomena da je se ne spominje ako se baš ne mora.

“KOMUNIKACIJSKE TEZE ZA ŽALAC (*samo ako bude pitanje). Za radnje koje poduzima USKOK, od izvida do podizanja optužnice, za njihovu dinamiku i konačan ishod nije nadležna ni odgovorna Vlada već isključivo tijela kaznenog progona. Na te radnje ne utječemo, ali podržavamo neovisan i učinkovit kazneni progon svih onih za koje postoji sumnja da su počinili kazneno djelo. (Suprotno porukama Milanovića, SDP-a i oporbe koji su otvoreno govorili da izvršna vlast treba znati za tajne izvide i nasrtali na neovisan rad institucija…)”, navodi se u HDZ-ovom šalabahteru.

Međimurski HDZ, podsjetimo, vodi ministar Darko Horvat, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike