4.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska VIDEO Ispred Gradskog poglavarstva u Zagrebu prosvjed zbog ukidanja mjere roditelj odgojitelj,...

VIDEO Ispred Gradskog poglavarstva u Zagrebu prosvjed zbog ukidanja mjere roditelj odgojitelj, prosvjednici stigli s djecom i upalili lampione

U subotu u 18 sati spred zgrade zagrebačkog Gradskog poglavarstva počeo je prosvjed nezadovoljnih zbog ukidanja mjere roditelj-odgojitelj. I antivakseri su najavili da će podržati skup.

Nezadovoljni zbog najavljenog ukidanja mjere roditelj-odgojitelj, članovi Hrvatske udruge roditelja-odgajatelja u subotu u 18 sati okupili su se ispred zgrade zagrebačkog Gradskog poglavarstva.

Oko 18 sati ispred Poglavarstva bilo je stotinjak prosvjednika, od kojih su neki doveli i djecu. Ispred zgrade upalili su lampione, a ondje je i policija.

Kako su potvrdili u Udruzi roditelja-odgojitelja, mirnim okupljanjem žele upozoriti aktualnu gradsku vlast na probleme u kojima su se našli roditelj koji koriste mjeru roditelj-odgojitelj. Prema podacima kojima raspolaže Grad objavljenim u lokalnim medijima, mjeru koristi više od pet tisuća roditelja, koji primaju oko četiri tisuće kuna mjesečno, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike