1.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Domaći glumac cijepio se treći put u jednoj godini: Ovo je čin...

Domaći glumac cijepio se treći put u jednoj godini: Ovo je čin ljubavi

Zagrebački glumac Siniša Ružić (52) na Facebooku je objavio kako se danas cijepio trećom dozom cjepiva protiv koronavirusa. S obzirom da se svake godine cijepi i protiv gripe, napisao je kako mu je ovo četvrto cjepivo u godinu dana.

– Četvrta doza u jednoj godini, 13. doza u 10 godina. “Cijepljenje cjepivom koje su kompetentne vlasti odobrile je čin ljubavi. Pomoći da se većina ljudi cijepi je čin ljubavi – citirao je papu Franju pokraj fotografije.

Podsjetimo, glumac kazališta Gavella kojeg gledamo u seriji “Dar mar” u ulozi Krune Bajića prije dvije godine oženio se za Sandru Lončar, a lani su postali roditelji Roberta Ivana.

– Ostvario nam se san, doživjeli smo ovaj blagoslov i stvarno nam ništa više ne treba u životu. Bilo bi mi drago da naša priča ohrabri parove, ljude da idu za svojim snovima te pokušaju ostvariti ono što žele i ono što jesu.

Nemojte samo slušati priče o godinama, problemima, što će biti loše, nego ako nešto stvarno želite – probajte. Jer probuditi se vrlo rano, prema Robijevu ritmu, i poželjeti mu dobro jutro, to je najveća sreća na svijetu – kazao je Ružić lani za Story.

A da supruga i on uživaju u roditeljstvu pokazuje i svakog dana na društvenim mrežama, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike