1.3 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Tijelo 14-godišnje Jozefine nakon šest dana pronađeno u garažnom kompleksu: Policija traži...

Tijelo 14-godišnje Jozefine nakon šest dana pronađeno u garažnom kompleksu: Policija traži ubojicu

Nakon tjedan dana potrage u srijedu je u jednom garažnom kompleksu u Ascherslebenu u Njemačkoj pronađeno je tijelo 14-godišnje Josefine.

Kako piše njemački Bild, policija sumnja na ubojstvo. Osim kratke izjave o sumnji na ubojstvo, policija ne iznosi više detalja o slučaju. Tinejdžericu su tražili od prošlog četvrtka, piše Fenix magazin.

Nestanak su prijavili njezini roditelji. Tijekom potrage policiju je brinulo i to što ne mogu locirati mobitel djevojke. Josefina se 4. studenoga navodno trebala naći s bivšim dečkom kako bi mu vratila njegove stvari nakon prekida. Policija je maloljetnog mladića već ispitala u vrijeme dok su tražili 14-godišnjakinju. Mjesto gdje su se njih dvoje našli je dosta udaljeno od mjesta gdje je policija pronašla tijelo tinejdžerice.

Glasnogovornik policije Marco Kopitz za Bild je rekao kako su se djevojka i mladić našli u Staßfurter Höhe kako bi tamo razmijenili osobne stvari. Tijekom istrage policajci su doznali kako je Josefine posljednji put razgovarala s prijateljicom na dan nestanka oko 15.30 sati, piše Fenix magazin.

Istraga se nastavlja, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike