1.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Škoro demantirao da je Gabrijela Žalac glumila u njegovu spotu: Ovo je...

Škoro demantirao da je Gabrijela Žalac glumila u njegovu spotu: Ovo je stvarno za rubriku vjerovali ili ne

Nakon jučerašnjeg uhićenja Gabrijele Žalac, bivše ministrice regionalnog razvoja i fondova EU, koja se iza rešetaka našla zbog kaznenih djela trgovine utjecajem i zlouporabe položaja i ovlasti, njezina prošlost i prijašnja karijera modela i glumice izašla je na vidjelo. Bivša ministrica prije političke karijere bavila se i manekenstvom i glumom, a piše se da je davne 1992. glumila u dva spota Miroslava Škore – “Šumi šumi javore” i “Ne dirajte mi ravnicu”.

Međutim, političar i glazbenik Miroslav Škoro na svom je Facebooku htio ispraviti pogrešku, Žalac ipak nije glumila u jednom njegovu spotu, onom za pjesmu “Ne dirajte mi ravnicu”.

“Nije važno to što su jučer uhićene još četiri osobe, od kojih je jedna obnašala dužnost ministrice u Plenkovićevoj Vladi. Nije važan ni razlog zašto su uhićeni, ali je važno da je jedna od tih osoba 1993. godine, dakle prije 28 godina, kao dijete od 14 godina, glumila u spotu ‘Šumi, šumi javore’ Miroslava Škore. Ovo je stvarno za rubriku ‘vjerovali ili ne’. Svaka čast premijeru Plenkoviću i njegovim medijima što uspijevaju sve malverzacije i uhićenja unutar svoje stranke eutanazirati preko nekog drugog”, napisao je Škoro na Facebooku, a zatim dodao:

“P. S. I još nešto, istine radi. U videu ‘Ne dirajte mi ravnicu’ glumi ondašnja djevojka poznatog fotografa i snimatelja Marija Romulića, a ne gospođa Žalac. Hvala svima koji su podsjetili ljude na prekrasne, pomalo zaboravljene, pjesme,” piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike