26.9 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Dalić najavio spektakl na Poljudu nakon golijade na Malti: Dečki su zaista...

Dalić najavio spektakl na Poljudu nakon golijade na Malti: Dečki su zaista potpuno fokusirani i njihova energija mi daje nadu da će biti dobro

“Najvažnija su tri boda koja smo htjeli osvojiti. Moram čestitati dečkima na angažmanu i pristupu koji je bio jako bitan danas. Rekao sam im da je sve u njihovim glavama, bilo je jako angažirano od prve minute i rezultata je takav kakav je. Dobili smo ono što smo htjeli, tri boda i spektakl u Splitu”, bila je prva reakcija izbornika Zlatka Dalića poslije pobjede Vatrenih na Malti, piše gol.hr.

“Puno dobrih stvari je bilo, žao mi je ovog autogola. Mogu biti zadovoljan i nadam se da ćemo ovo ponoviti u Splitu. Dečki su zaista potpuno fokusirani i njihova energija mi daje nadu da će biti dobro”, optimističan je Dalić.

Protiv Rusije Hrvatska mora tražiti pobjedu kako bi osvojila prvo mjesto u skupini i izravno se plasirala na Svjetsko prvenstvo u Katar.

“Dražen Ladić je bio u Rusiji, on se vraća pa ćemo napraviti analizu. Rekao sam dečkima da nas čeka predivna atmosfera u Splitu, mi ćemo dati sve od sebe da u toj utakmici osiguramo plasman u Katar. Rusija igra dobro u posljednje vrijeme, ali moja vjera je ogromna”, napomenuo je izbornik.

Zadovoljan je Dalić onime što su prikazale glavne zvijezde, ali i igrači iz drugog plana.

“Vidjet ćemo što će biti u ova dva dana. Ovi igrači su budućnost Hrvatske, i stoperi i vezni red i prema naprijed. Hrvatska ima sjajnu budućnost, ali ne možemo govoriti o tome ako nema rezultata. Nama je Katar primaran.”, piše gol.hr.

Iz minute u minutu, kvalifikacije za SP Katar22, Malta – Hrvatska 1:7: Golijada Vatrenih, postigli svih osam golova

Najnovije

Još iz rubrike