8 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo VIDEO Novozelandsku premijerku u javljanju uživo prekinuo ‘uljez‘: Vrati se u krevet,...

VIDEO Novozelandsku premijerku u javljanju uživo prekinuo ‘uljez‘: Vrati se u krevet, draga

Premijerku Novog Zelanda je u javljanju uživo prekinula jedna uporna, mala zafrkantica: njezina trogodišnja kći, koja je ‘pobjegla’ iz svojeg krevetića dok je Jacinda Ardern pokušavala izvijestiti javnost o stanju s Covidom u toj zemlji, piše Guardian.

Premijerka je u prijenosu uživo iz svoje kuće govorila o promjeni javnozdravstvenih ograničenja kada ju je prekinula vrlo budna kći Neve.

Usred razgovora o povećanim sigurnosnim Covid mjerama za tvrtke, Ardern je omelo nešto što se događalo izvan kadra, a u pozadini se mogao čuti slabašan glas koji je zove: ‘Mama?’.

‘Trebala si biti u krevetu’, odgovorila je premijerka. ‘Vrijeme je za spavanje, draga – vrati se u krevet i doći ću do tebe za sekundu.’

‘Oprostite svi’, kaže Ardern nakon što se vratila u livestream. ‘Ovaj odlazak u krevet nije baš bio uspješan, zar ne?’ Rekla je da je te večeri u kući bila i njezina majka koja je pomogla unučici da ode u krevet.

Vragolasta Neve se ponovno pojavila kasnije u večernjoj emisiji, kad joj je premijerka rekla: ‘Žao mi je draga, ovo tako dugo traje.’ Premijerka je rekla gledateljima da će sada završiti prijenos uživo.

S ovim se događajem mogu poistovjetiti mnogi roditelji koji su dio prošle godine proveli u izolaciji ili radeći od kuće.

S obzirom da je Covid prisilio mnoge javne osobe da daju zoom intervjue i sudjeluju u prijenosima uživo iz svoje kuće, puno se puta dogodilo da su te emisije prekinute realnošću kućanskog života.

Najpoznatiji takav slučaj je bio ‘BBC tata’ čiji su intervju prekinula djeca koja su mu upala u sobu.

Ranije ove godine, ministrica novozelandske vlade davala je TV intervju uživo koji je prekinuo njezin sin, koji je ušao u prostoriju uzbuđeno mašući ogromnom mrkvom, prenosi Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike