4.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Supruga Duje Ćalete-Cara pokazala luksuznu sobu koju su uredili za bebu, javila...

Supruga Duje Ćalete-Cara pokazala luksuznu sobu koju su uredili za bebu, javila se i Iva Šarić

Lijepa pravnica, Adriana Đurđević, supruga našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se vidi kao izgleda sobica koju su uredili za sina Maura.

“Laku noć”, napisala je Adriana uz fotku na kojoj grli bebu. Bila je odjevena u žuti kompletić, a an nogama je imala zimske papuče. I mali Mauro na sebi je imao žuti kombinezon.

Mnogima je ipak, za oko zapela preslatko uređena dječja soba. Na zidovima su tapete s crtežima životinja, dok su na podu bijeli tepisi i velika noćna svjetiljka u obliku zeca. Bijeli dječji krevetić ima i mali baldahin, a posebno se ističe i velika plišana žirafa.

Fotka je brzo skupila preko pet tisuća lajkova, ali i gomilu komentara.

“Slatkoća”, “Kako je narastao”, “Divni” pisali su joj pratitelji. Javila joj se i Iva Šarić koja je napisala: “Awww savršeni” Adriana i Duje ovo ljeto su se vjenčali u Dubrovniku i to tri mjeseca nakon što su objavili da su se zaručili, a vijest o trudnoći saznali su prošle godine u vrijeme Božića.

– Trudnoća nije bila neplanirana tako da smo se oboje jako razveselili kad smo doznali. Radosnu vijest priopćila sam Duji kao božićni dar, a moram priznati da me jako razmazio od samog početka svojom pažnjom i podrškom u svim mojim slatkim trudničkim mukama – otkrila je Adriana u jednom intervju, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike