4.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Severina ugovorila gažu za Silvestrovo. Evo kome će splitska pjevačica pjevati i...

Severina ugovorila gažu za Silvestrovo. Evo kome će splitska pjevačica pjevati i gdje će dočekati 2022. godinu

Zbog pandemije koronavirusa sve je izglednije kako će se dočeci 2022. godine s otvorenog prebaciti u zatvorene prostore, mahom hotele.

Među rijetkim glazbenicima koji su dogovorili nastup za Silvestrovo je i Severina, koja ovih dana boravi u Splitu. Ona će, kako se doznaje pjevati Crnogorcima i svima drugima iz obližnjih zemalja koji požele doći slušati splitsku pjevačicu u hotel Palas u mjestu Petrovac blizu Budve. To je potvrdio i Davor Grgin iz njezinog PR tima.

Posljednji put Seve je za Novu godinu pjevala na dočeku 2020. u Poreču kad se pisalo da je za nastup dobila gotovo pola milijuna kuna.

Inače, snimkom zagrebačkog koncerta s njezine nagrađivane turneje The Magic Tour, gledatelji četriju regionalnih televizija među kojima je i HRT, dočekali su 2021. godinu.

Paralelnim prisustvom na čak četiri regionalne TV postaje s nacionalnom koncesijom, Severina je postala jedini izvođač na ovim prostorima, kojem je to pošlo za rukom u novijoj povijesti.

Na najsuvremenijoj bini svjetskog standarda izmjenjivali su se magični trikovi, kao i uvježbane koreografije u izvedbi 16 najboljih regionalnih plesača i plesačica, piše Slobodna Dalmacija.

Najnovije

Još iz rubrike