1.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Bivša trgovkinja otkrila detalje iz supermarketa koje kupci ne primjećuju: Ovi proizvodi...

Bivša trgovkinja otkrila detalje iz supermarketa koje kupci ne primjećuju: Ovi proizvodi nisu tako svježi…

Neimenovana bivša djelatnica supermarketa iz Britanije otkrila je neke tajne o radu i funkcioniranju trgovina za koje kupci ne znaju. U sedam godina rada nagledala se, kaže, svega, a jedan od najgorih dijelova posla bio joj dolazak pijanih studenata u kupnju koji bi se potom ispovraćali po podu, a ona je to morala čistiti. Jedan student čak je povratio po njoj dok mu je donosila kantu, prenosi The Sun.

Jedan kutak dućana savjetuje da izbjegavaju svi kupci, a to je zahod. Ne čiste se redovito, puni su prljavštine i bakterija, a postoje i djelatnici i mušterije koji ne puštaju vodu nakon obavljanja nužde – u to se uvjerila i sama jer je imala takvog kolegu. Otkrila je i jednu stvar koju mnogi kupci ne primjećuju, a šokiraju se kada doznaju –većina pekarskih proizvoda je zamrznuta.

“Posao djelatnika jest da ih odmrzne i stavi u pećnicu, pa nisu baš uvijek svježi”, rekla je i dodala da se velika količina baca u smeće na kraju smjene. Dala je i jedan koristan savjet – u kupnju je najbolje ići između 7 i 8 sati, oko 11 ili oko 20 – najmanje su gužve i najviše je namirnica dostupno na policama, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike