Vjeroučitelj se požalio: Ravnateljica me potjerala jer nemam masku. Rečeno mi je da ne mogu ostati u školi. Eto, počelo je

Ilustracija Screenshot RTL / Ilustracija nema veze sa događajem iz teksta i samo je ilustrativna

Vjeroučitelj Dušan Bešlić iz Trogira na Facebooku je objavio status u kojem tvrdi da je jučer izbačen iz škole jer nije želio staviti masku.

“Danas dolaskom na posao ravnateljica me upozorila da moram nositi masku koju ni inače nisam nosio. To sam odbio jer imam svoje zdravstvene razloge. Odradio sam treći školski sat normalno. Četvrti sat sam imao pauzu očekujiću slijedaća tri sata. Tijekom pauze ravnateljica me pozvala i naredila da moram napustiti školu i da neću moći odraditi preostale sate”, piše Bešlić.

“Pitao sam za razlog, a razlog je nenošenje maske. Tražio sam sve to napismeno i rečeno mi je da ću dobiti, ali da ne mogu ostati u školi. Ona još mora kontaktirati Katehetski ured Splitsko-makarske nadbiskupije obzirom da radim kao vjeroučitelj u Srednjoj strukovnoj školi u Trogiru. Sada sam doma. Što će biti vidjet ćemo. Eto počelo je. Nisam se nadao da će početi od mene, ali od nekuda mora. Svakako se preporučam u molitve”, piše Bešlić, piše RTL.

Share This Article