4.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Ured PRH: Plenković laže, evo kakav je on tip čovjeka; Ne može...

Ured PRH: Plenković laže, evo kakav je on tip čovjeka; Ne može višenamjenska Plenkovićeva ulizica omalovažavati jednog od najboljih hrvatskih časnika

Andrej Plenković odlučio je lagati čak i o sadržaju današnjeg sastanka Vijeća za obranu i tako još jednom pokazati kakav je on tip čovjeka, stoji u priopćenju Ureda PRH.

Osim što si je dopustio, što je doista nevjerojatno, javno govoriti o sadržaju i karakteru sastanka Vijeća za obranu, Plenković je u izjavi novinarima odlučio javno poniziti načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH. Reći da admiralu Robertu Hranju nije bilo dopušteno govoriti na sastanku bezočna je laž.

Upravo suprotno, nije bilo dopušteno da se beskrupulozno manipulira s načelnikom Glavnog stožera OSRH. Ne može višenamjenska Plenkovićeva ulizica omalovažavati jednog od najboljih hrvatskih časnika kojemu nije ni do koljena znanjem, a da ne govorimo ponašanjem. To mu dopustiti bilo bi nadrealno, piše Ured PRH.

VIDEO Plenković o sastanku: Milanović nije dao Hranju da govori, bilo je nadrealno

MORH i u doba Zorana Milanovića Kolindi zabranio koristiti vojne resurse bez ministrova dopuštenja

VIDEO Milanović je ljut na Plenkovića: Polako škartiramo Amerikance koji su nam puno dali; Kad ja krenem koristiti svoje ovlasti, neće biti dobro

Najnovije

Još iz rubrike