1.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Severina konačno podijelila vijest koju svi mjesecima čekaju, a proslavila ju je...

Severina konačno podijelila vijest koju svi mjesecima čekaju, a proslavila ju je u zagrljaju posebnog muškarca!

Severina je završila snimanje svog novog i dugoočekivanog albuma, a to je proslavila u posebnom društvu u rodnom joj Splitu.

Severina se na svom profilu na Instagramu pohvalila da je snimanje svog novog albuma konačno privela kraju, što su njezini obožavatelji jedva i s velikim veseljem dočekali, a pokazala je i kako je proslavila taj važan trenutak.

“Završetak snimanja albuma obećala sam proslavit u Splitu. Naravski, uvijek sve završava s janjetinom”, napisala je Severina uz video koji je objavila, a u kojem se pojavljuju i njezin menadžer Tomica Petrović, prijateljice Sonja Dvornik, Vedrana Vasić i Antea Šimac, ali i glazbeni producent Filip Miletić.

Upravo je prizor Severine i Filipa koji se srdačno grle u restoranu sve zaintrigirao obzirom da se o njihovu odnosu i navodnoj vezi sve glasnije šuška.

Severina posljednjih nekoliko dana boravi u rodnom Splitu i to nakon što se naveliko počelo šuškati o njezinoj vezi s od kojeg se ne razdvaja nakon razvoda od Igora Kojića, no oboje o svemu zasad mudro šute, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike