8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Procurili detalji fizičkog okršaja zvijezde "Larina izbora" i njezina dečka...

Procurili detalji fizičkog okršaja zvijezde “Larina izbora” i njezina dečka…

Marija Karan i Vladan Balaban posvađali su se na večeri u jednom beogradskom restoranu nakon čega je došlo i do navodnog fizičkog obračuna.

Srpska glumica i zvijezda serije “Larin izbor” Marija Karan našla se usred skandala nakon navodnog fizičkog obračuna s njezinim dečkom Vladanom Balabanom, a sada su se pojavili i detalji incidenta.

Portal Blic prenosi kako su slučajni prolaznici prvi pozvali policiju nakon što su ugledali 39-godišnju Mariju kako sjedi na krovu automobila, koju je policija već po dolasku zatekla na mjestu vozača, dok je pored nje bio Vladan. Marija je imala vidljive ozljede na tijelu, točnije na nozi, a on je bio vidno alkoholiziran.

Navodno su zajedno proveli večer u jednom restoranu gdje su se posvađali, a Vladan je glumicu udario po licu na ulici, nakon čega mu je ona vatrogasnim aparatom razbila staklo na automobilu i svađa se nastavila.

Blic piše kako je hitna pomoć Mariju prevezla u bolnicu gdje su joj liječnici utvrdili lakše tjelesne ozljede, dok je Vladan prevezen u policijsku postaju. Međutim, glumičin odvjetnik je u svjoj izjavi negirao bilo kakvo nasilje.

“Suočeni s činjenicom da je nešto što se dogodilo između dvoje ljudi dobilo jedan potpuno drugačiji epilog u medijima, da se kreiraju neistinite priče, molimo javnost i medije da imaju razumijevanja. U odnosu gospođe Karan i gospodina Balabana nije bilo obiteljskog niti bilo kakvog fizičkog nasilja. Zbog toga se na ovaj način obraćam i tražim da se privatnost gospođe Karan zaštiti, kako bi se izbjegle senzacionalne vijesti koje nisu temeljene na istini i na onome što se dogodilo”, izjavio je odvjetnik Milan Kundačina piše Kurir.

Glumica inače iza sebe ima propali brak s holivudskim producentom Joelom Lubinom s kojim je dobila sina Marka, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike