8.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport Dambrauskasova tehnološka revolucija na Poljudu: Više nema švercanja na Hajdukovim treninzima

Dambrauskasova tehnološka revolucija na Poljudu: Više nema švercanja na Hajdukovim treninzima

Novi šef Hajduka Valdas Dambrauskas odradio je debi na Poljudu, a poslije pobjede protiv Dragovoljca u HNL-u momčadi je dao dva dana odmora pa otišao pogledati Rijeku u Šibenik, s kojom igra poslije reprezentativne pauze.

Zbog utakmica kvalifikacija njegovi treninzi do sljedeće utakmice bit će “lakši“ za Marka Livaju, Davida Čolinu, Stipu Biuka, Marina Ljubičića, Janija Atanasova i Kristiana Dimitrova, a za one koji ostanu neće biti švercanja.

Ne zato što će ih biti manje pa će treneru biti lakše nadzirati prisutne, nego zato što će ih snimati dron dok budu trenirali. Litavac je trener mlađe generacije, takozvani “laptop trener“ i poznato je kako je detaljno posvećen analizi vlastite momčadi i suparnika. Tako se ne libi za pomoć se okrenuti modernoj tehnologiji, što uključuje ovu posljednju novost na treningu Bilih.

Livaja neće trenirati s Hajdukom zbog obaveza u A reprezentaciji i utakmica s Maltom i Rusijom, Čoline, Biuka i Ljubičića neće biti zbog utakmica reprezentacije U-21 protiv Estonije i Austrije.

Atanasov je s reprezentacijom Sjeverne Makedonije, a Dimitrov konkurira za sastav Bugarske, kad se vrate i oni će “pod nadzor“ na Dambrauskasove treninge, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike