5.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nina Badrić na Tinderu: Otkrila da je imala profil i ispričala što...

Nina Badrić na Tinderu: Otkrila da je imala profil i ispričala što joj se događalo s frajerima: Javljali su se…

Nina Badrić imala je neko vrijeme Tinder koji je aktivirala na nagovor prijateljice iz New Yorka. ‘Ako može Sharon Stone, onda možeš i ti’, ispričala je Nina da ju je nagovarala prijateljica

Pjevačica Nina Badrić je gostujući u emisiji “Fakap” otkrila voditeljicama Miji Kovačić i Idi Prester da je jednom prilikom otvorila svoj profil na Tinderu (aplikaciji za upoznavanje).

“Moja frendica iz New Yorka mi je rekla pa kako to da nisi na Tinderu, daj da ja tebe stavim na Tinder. Kaže ona meni; ako može Sharon Stone onda možeš i ti, znaš koliko se frajera javlja na toj mreži, pa tu u Americi sve osobe iz javnog života su na Tinderu”, rekla je Nina i nadodala da na Tinderu nije htjela otkriti svoje ime i prezime.

“Nazvala sam se Viktorija, iz zezancije, ali stavila sam svoju sliku. Sve danas možeš lagati i muljati, živimo u virtualnom svijetu, pa sam i ja tamo prodala par fora. A onda su mi se počeli javljati frajeri i govoriti ‘šta lažeš’, ‘stavila si fotku od Badrićke’, ‘stavi svoju fotku'”, ispričala je pjevačica. Ispričala je kako se nikada nije našla s ljudima koje je upoznala na Tinderu.

Nina je također u već spomenutom serijalu otkrila da je odbila poziv na večeru slavnog glumca Kevina Costnera, piše Net.hr

Najnovije

Još iz rubrike