5.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Naša glumica na meti hejterice na Instagramu, spomenula je i njezinog muža:...

Naša glumica na meti hejterice na Instagramu, spomenula je i njezinog muža: Izgledate kao tetka i nećak

Marijana Mikulić se ponovno našla na meti kritika, ovaj put zbog svog podrijetla i supruga.

Glumica Marijana Mikulić našla se na udaru kritika jedne pratiteljice na društvenim mrežama, koje je odlučila javno objaviti na svom profilu na Instagramu, a tiču se njezinih korijena iz Bosne i Hercegovina te supruga Josipa Mikulića.

“Koliko zagrebačke djece s Ekonomskog fakulteta može dobiti posao u državnim firmama? Naravno da ne može jer je sve rezervirano za vaše zemljake. Bitno je da ste vi na svadbi vidjeli svog muža i rekli: ‘Taj će biti moj’. Izgledate kao tetka i nećak”, poruka je koju je dobila u inbox.

“Problem je i to kako smo se moj muž i ja upoznali i gdje radimo”, komentirala je Marijana.

Glumica inače na svom profilu na Instagramu često dijeli trenutke svoje svakodnevice, pa tako priča i o poteškoćama u razvoju koje ima njezin najmlađi sin Jakov koji ima tri godina, zbog čega se također našla na meti dežurnih kritičara, a nedavno su joj prigovorili zašto ga još uvijek vozi u kolicima.

“Nakon objave neki dan stižu poruke – kako to da se Jaki još hoće voziti u kolicima, pa zar se još vozi, zašto se još vozi? U šetnji je nedavno naišla pored nas starija gospođa koja je za ruku držala curicu dosta manju od Jakova i kaže “uh, vidi kako je ovaj dječak velik a još se vozi u kolicima”. Tako svi mi komentiramo i zaključujemo po vlastitom iskustvu. A nemamo pojma kako komentar utječe na onog koga komentiramo/kome ga upućujemo.

Mi smo proljetos prerasli triciklić i proslijedili ga, guralicu za bebe još davno, ljetos kišobran kolica. Aaali jako brzo smo se pokajali za kolica. Jer s Jakijem su šetnje postale… Nazovimo to – avanture! Odlazak na plac bez kolica završava u suzama – što njegovim što mojim – ta borba s rukama punim vrećica još tegliti i njega dok vrišti, svi gledaju.

Nemoguće je bez lizalica, bombona i sličnih utenzilija najjednostavnije rute prijeći ako ne idemo u smjeru koji on zamisli-bacanje, plač, vriska-jer ne zna reći što želi. A objasnit mu ne možemo. Tako da smo po hitnom postupku usred odmora uzeli nova kolica, jer je to ipak bolje rješenje od stalnog trpanja slatkišima. Jednostavnije dođemo od točke A do točke B, idemo do mjesta gdje se on može istrčati pa ga tamo pustimo, u korpu trpam namirnice, nemam teglenja ni njega ni stvari.

I, eto, zato mi s tri godine još trebamo kolica, i trebat ćemo još neko vrijeme. Da pojednostavimo život i njemu i nama. Ne moramo uvijek sve zapitkivati, komentirati, dijeliti savjete, jer ne znamo kakve su borbe s druge strane i zašto se osoba ponaša kako se ponaša, zašto radi to što radi. Možemo nekad reći nešto lijepo, a ako nam se ne da, možemo i šutjeti. Možemo svoju pamet i savjete nekad zadržati za sebe. Sve super, sve pozitivo, al nemojte mi s “da sam ja ti”, jer, maco, nisi”, zaključila je glumica.

Marijana je ranije ove godine otkrila da Jakov ima poteškoće u razvoju, točnije dijagnoziran mu je nespecificirani poremećaj u razvoju govora i razumijevanja. Glumica i njezin suprug, umjesto da čekaju termin u državnoj instituciji s čime imaju loša iskustva, vode ga na privatne terapije igrom, a maleni Jakov zbog toga već napreduje i nedavno je samostalno progovorio čime ponosna mama pohvalila također na društvenim mrežama, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike